Hoe bestel ik deze CD?

Stuur een e-mail naar:
info@demdaradje.nl met vermelding van uw naam, adres en aantal CD's.

Maak het totaalbedrag over op rekeningnummer 1120.41.817 t.n.v. Stichting Dem Daradje.

Uw bestelling wordt binnen een week gratis thuis geleverd.

SPIRIT OF THE VILLAGES
Spirit of the Villages CD met unieke opnamen van zangers en muzikanten in dorpen van Gambia en Senegal ten bate van Stichting Dem Daradje (Laat jongeren in Gambia en Senegal een opleiding volgen).
Als je goed luistert en daarbij je ogen sluit dan waan je je met deze CD in de dorpen van West-Afrika.
Kinderstemmen, opwindend getrommel, vogelgeluiden, vrouwenzang, tedere liedjes van jongens en de klanken van de balafon.
Ver weg van het massatoerisme, smelten deze geluiden samen tot een geluidscollage waarin je de sfeer proeft van dorpen die diep in de bush verscholen liggen.

Jan de Grauw en Jan Verschuur reisden rond in Senegal en Gambia om er geluidsopnamen te maken van lokale zangers, muzikanten en groepen.
Samen in de studio met geluidstechnicus Sofie Lodders stelden zij deze unieke CD samen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Dem Daradje.

Door scholing of opleiding kom je ook in Afrika verder. Dem Daradje is een Nederlandse stichting, die jongeren in Gambia en Senegal, waarvan de familie het niet kan betalen, helpt om hun scholing of opleiding af te maken, waardoor ze een betere plek kunnen verwerven in de Afrikaanse maatschappij.
Stichting Dem Daradje werkt met sponsors, één op één, en draait verder op giften van goede gevers. Momenteel staan er enkele tientallen kinderen en jongeren in het bestand van de stichting en een aantal op de wachtlijst.

Door de aankoop van deze CD steunt u de Stichting Dem Daradje.
Prijs van de CD is € 15,00 (wordt gratis verzonden).
U kunt deze unieke CD bestellen door rechtstreeks het totaalbedrag over maken op rekeningnummer 1120.41.817 t.n.v. Stichting Dem Daradje en ons een e-mail sturen met uw naam en adres en het gewenste aantal CD’s.